Miten se toimii?

Työt heti rahaksi - on kolmen eri yrityksen yhteinen palvelukokonaisuus, jonka ansiosta yritykset voivat laskuttaa työnsä suoraan työntekopaikalta kentältä. Laskut rahoitetaan ja rahat kilahtavat tilille heti, pääsääntöisesti viimeistään seuraavana päivänä.

Mukana palvelukokonaisuudessa ovat: Kiho, KTI Laskutus ja Kuopion Ykköstilit. Jokainen yritys tuo tähän oman vahvuutensa, jonka ansiosta työthetirahaksi - palvelu syntyi.

Jokainen yritys tuo oman unikin vahvuutensa palvelukokonaisuuteen:

  • Kiho tarjoaa kenttätyön ja kaluston hallinnan ja sitä kautta mahdollistaa laskutusdatan ja palkanmaksuaineiston syntymisen jo työntekohetkellä - paikasta riippumatta. Kiholla hoituu myös työajanseuranta
  • Kuopion Ykköstilit vastaanottaa Kihon aineiston ja muodostaa laskudatasta laskun, joka lähtee eteenpäin rahoitukseen. Tarvittaessa Kuopion Ykköstilit voi hoitaa myös palkanmaksun tai kirjanpidon
  • KTI Laskutus vastaanottaa laskutusdatan ja rahoittaa omien ehtojensa puitteissa laskun. KTI Laskutus myös huolehtii saatavien valvonnasta sekä muistutus- ja perintäprosessista.

Näin palvelu toimii käytännössä

Kuvitellaan, että Raimo lähtee aamulla töihin asiakkaalle. Raimo kirjautuu Kihoon ja laittaa työajanseurannan ja ajopäiväkirjan päälle. Raimo kuittaa Kihosta tehtävän työn alle. Raimo tekee työt, kirjaa materiaalikulut ja napsauttaa työtehtävän valmiiksi. Raimolla on nyt kaikki tarvittava laskutusaineisto valmiina.

Sen sijaan, että Raimo lähtisi toimistolle tekemään paperityöt, Raimo voi laskuttaa työt heti ja valita laskulleen rahoituksen. Tämä käytännössä tarkoittaa, että osa rahoista aamupäivällä tehdystä työstä voi olla jo iltapäivän aikana tilillä - yleensä viimeistään seuraavana päivänä.